Magazin > VIP
20 ogledov

Willieja ujeli z marihuano

Pevec je znan kot velik zagovornik marihuane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
77-letni pevec se je znašel v težavah. Policisti so ob rutinskem preverjanju na njegovem avtobusu našli marihuano, pevca pa priprli.

Enega najbolj znanih country pevcev so možje v modrem ustavili v ameriški zvezni državi Teksas. Policisti naj bi po pisanju ameriških medijev „takoj zavohali marihuano“, zato so zelo natančno preiskali avtobus, v katerem so našli 170 gramov prepovedane substance, pevca pa so odvedli na policijsko postajo.

Nelsona so zadržali le nekaj ur, izpustili pa so ga, ko je plačal okoli 2500 dolarjev (1850 evrov) varščine. Pevec se bo moral zaradi posedovanja marihuane zglasili tudi na sodišču, grozi pa mu tudi do šest mesecev zaporne kazni. Nelsona so že leta 2006 priprli zaradi posedovanja marihuane.

Znano je, da je pevec glasen zagovornik marihuane in se že leta zavzema za to, da bi jo legalizirali. Nelson je prepričan, da je marihuana veliko manj škodljiva od zdravil, ki jih zdravniki predpisujejo ljudem s kroničnimi bolečinami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.