Magazin > VIP
81 ogledov

Willisovo ženo moti njegova bivša

Demi Moore, Bruce Willis, Emma Heming Flynet
Bruce Willis tolaži nekdanjo ženo Demi Moore, ki se trenutno ločuje, to pa naj bi počasi začelo motiti njegovo sedanjo ženo, ki pričakuje njunega prvega otroka.

V težki situaciji, ki jo trenutno ob ločitvi od Ashtona Kutcherja preživlja Demi Moore, ji je njen nekdanji mož Bruce Willis, s katerim sta po razhodu ostala v prijateljskem odnosu, popolnoma na razpolago. "Bruce je zelo zaskrbljen za Demi. Odkar je prišel na plan škandal z Ashtonom, sta v stalnem stiku. Slišita se nekajkrat tedensko in Bruce ji je tudi rekel, da ga lahko pokliče kadarkoli podnevi ali ponoči," je povedal neimenovani vir.

Vendar pa so njuni pogosti telefonski pogovori začeli vznemirjati njegovo šest mesecev nosečo ženo Emmo Heming. "Emma sicer obožuje Demi in ji je žal, da se ji to dogaja, vendar ima občutek, da Bruce več časa posveča nekdanji ženi kot njej in njunemu še nerojenemu otroku," je še razkril.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.