Magazin > VIP
33 ogledov

Woods znova skupaj z bivšo ženo

Tiger Woods Elin Nordegren EPA
Znani golfist Tiger Woods se je pobotal s svojo nekdanjo ženo.

Po treh letih sta se Tiger Woods in njegova nekdanja žena Elin Nordegren spet zbližala. Za to je zaslužen njun sin Sam, ki je mamo prosil, naj nezvestega moža sprejme nazaj.

"Tiger in Elin sta se že več tednov na skrivaj odločala, da postaneta spet par," je povedal vir blizu para za National Enquirer. "Odločilna pa je bila prošnja sina, ki je mamo prosil, naj se z očetom znova poroči. Hočem, da je ves čas z nami doma, je povedal sin. To je Elin popolnoma ganilo."

Kljub temu, da je že večkrat preživela noč pri njem doma, Elin želi, da se stvari odvijajo počasi. Še posebej preden znova stopita pred oltar.

Njun zakon se je po petih letih končal leta 2009, potem ko se je razvedelo, da je imel Woods številne afere.

Če se bosta znova poročila, bo on podpisal 200 milijonov dolarjev vredno predporočno pogodbo brez varanja. Elin pa zahteva, da se takšna pogodba podpiše v vrednosti 350 milijonov dolarjev, kar je več kot polovica njegova celotnega premoženja. Kljub visokemu znesku je Woods prepričan, da obstajajo realne možnosti, da ga Elin spet vzame nazaj.

Komentarjev 2
  • modrec 21:29 03.marec 2013.

    Zelo velka verjetnost da Tiger Woods na koncu plača 200.000.000$. To bo najdražji fuk v zgodovini človeka kot živalske vrste.

  • zic 21:21 03.marec 2013.

    verjetno seje pobotala z njegovo denarnico!