Magazin > VIP
7608 ogledov

World Top Model Slovenia: Takšno smolo je po zmagi imela zmagovalka

top model
1/12
Gregor Podvinski
Zmagovalka World Top Model Slovenia 2020 je 21-letna Toja Skok iz Mozirja.

Lepotica se bo decembra v Monte Carlu potegovala za 200.000 evrov vredno nagrado, ki jo podarja ena izmed največjih modnih agencij na svetu, Major Model Management. 

top model | Avtor: Agencija Ekskluzivno Agencija Ekskluzivno

"Dan, ko sem zmagala na World Top Model Slovenia, je bil najlepši dan v mojem življenju. Cel vikend je bil izjemno naporen, saj smo imeli snemanja že od sedme ure zjutraj dalje, nato pa še modno revijo in na koncu večera še razglasitev. Nedelja je bila tudi delavna, saj smo imele večurni trening Complete Life s Chorchypom in Kaly, kjer smo delale vaje za celo telo, imeli smo tudi snemanje in na koncu dneva še vodno telovadbo v Rimskih termah,“ je po zmagi za naš portal povedala Toja in dodala, da je dan po zmagi obležala. "Še naslednji dan sem čutila utrujenost in očitno sem zato zbolela in obležala v postelji s prehladom in vročino. Prvi dan po zmagi je bil res naporen, prav tako drugi, ko so me zasuli z intervjuju, poleg tega sem zelo malo spala. Ampak po dveh dneh in zahvaljujoč izjemnemu jedilniku prehrane Kaly Kolonič sem se že začela pobirati in sem že lahko nadaljevala s svojimi aktivnostmi, ki jo s sabo prinaša nova vloga. Ta konec tedna bom počivala, naslednji teden pa bom zagotovo spet v boljši formi in pripravljena na intervjuje,“ je še dodala.

top model | Avtor: Agencija Ekskluzivno Agencija Ekskluzivno
World Top Model Slovenia je eden izmed največjih modnih projektov v Sloveniji, ki vsako leto traja kar nekaj mesecev, v tem času pa se modeli preizkusijo tako pred kamero kot pred fotoaparatom in na modni pisti.

Nova doba je prinesla tudi novo obliko projekta, zato so letošnja fotografiranja potekala v manjših skupinah, zaključna modna revija pa je bila pred Sofijinim dvorcem v Rimskih termah, pod zvezdnatim nebom in v soju bakel in odprtega ognja. Posebni gost na modni reviji in finalu World Top Model Slovenia je bil hrvaški priljubljeni pevec Davor Radolfi, nastopali pa so še Maja Založnik, Denis Chorchyp, Dani Daz, 6 Pack Čukur, Alja Wolte Sula, Božidar Wolfand Wolf, Damir Kovačić in Show skupina Plesno Mesto.
Spremljevalki z istim številom točk sta postali Katalina Simonič in Ksenija Kržan.
 
Lastnica licence World Top Model Slovenia, Kaly Kolonič, je zaupala: "Delali smo res posebno zgodbo z letošnjim projektom World Top Model Slovenia. V časih, ko drugi počivajo, smo mi bili letos še ekstra delovni s shootingi in snemanjih finalistk World Top Model Slovenia, hkrati pa vzporedno izvajamo še Modeling Akademije, kjer šolamo nove modele, stare med 6 in 70 let. Letos smo se  odpravili v Muzej Slovenskih železnic in sklenili na slikah in videu prikazati nek zanimiv kontrast in drugačno zgodbo, v kombinaciji z našimi kreatorji. Obleke, ki so jih nosili modeli so res nekaj zelo posebnega. Nemški mojstrski dekorater Toni Hamler je ustvaril posebne obleke iz unikatnih stenskih tapet in v njih oblekel naše fnalistke. Obleke so res čudovite in si štejemo v čast, da smo jih lahko v okviru projekta World Top Model Slovenia prvič uradno predstavili Sloveniji.“

World Top Model je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, med drugim v Milanu, Berlinu in Monte Carlu.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • posos47971 20:52 26.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim........ quality9.best