Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

"Iščemo pozitivneže s pravo energijo"

agencija milano
1/18
Saša Despot
Decembra na TV3 Medias prihaja modni resničnosti šov, ki bo ponudil priložnost sedmim dekletom in sedmim fantom.

Trinajstega decembra na televizijske zaslone prihaja modni resničnosti šov domače produkcije Agencija Milano, pri katerem bodo sodelovala sama zveneča imena domačega modnega prostora. V vlogi voditeljice bomo po mnogih letih lahko občudovali Ivano Šundov, bodoče kandidate pa že novačita skavta Yuri Bradač in Alma Mujezinović. Včeraj je v Ljubljani potekala prva avdicija, sledile bodo še tri: v Celju, Mariboru in še ena v Ljubljani.

"Iščemo sedem kandidatk in sedem kandidatov, izbrali pa bomo dva zmagovalca, fanta in dekle, ki bosta za nagrado dobila pogodbo z milansko modno agencijo Major, ki velja za eno od največjih in najvplivnejših modnih agencij na svetu. Če bosta voljna delati, jima lahko uspe marsikaj. Vsem tekmovalcem pa se bo življenje s šovom zelo spremenilo. Imeli bodo možnost pogodb s slovenskimi agencijami, prepoznavnosti in udeležbe na preostalih modnih aktivnostih," nam je izdal eden od vodij projekta, direktor marketinške agencije Ubrani in odgovorni urednik revije Modna Aljoša Krošlin Grlj in dodal:

"Tekmovalci bodo živeli v skupnih prostorih, kje, pa še ne bomo izdali. Kamere jih bodo spremljale 24 ur na dan. Predvidevam, da bo šov zelo zanimiv, saj imamo na koncu dneva fante in dekleta pod isto streho in vsi vemo, kaj se lahko zgodi (smeh). Kaj iščemo? Prvi so določeni kriteriji, ki jim modeli morajo ustrezati. Predvsem pa iščemo osebo, ki ima svoj lasten karakter, ki se upa biti zvesta sama sebi, iti čez neke ustaljene norme, biti samosvoja, profesionalna in delavna, saj se je treba zavedati, da svet mode ni samo blišč, je predvsem veliko garanje."

Prave mere niso dovolj!

Oddajo bo vodila Ivana Šundov, ki bo hkrati tudi članica žirije. Preostali sodelavci in žiranti prihajajo iz sveta mode, ustvarjalci pa njihovih imen za zdaj še ne želijo izdati. Znano je le, da bo žirija štiričlanska.

V oddaji bosta veliko vlogo odigrala modna skavta Yuri Bradač in Alma Mujezinović, ki dela za zveneča imena modne industrije, kot sta Dolce&Gabbana, odprla pa je tudi teden mode v Tel Avivu.

Alma in Yuri sta nam izdala, kakšne modele iščeta. "Ne bi rekla, da se takoj vidi, ali je nekdo primeren ali ne. Pri marsikaterem modelu, ki je danes zelo uspešen, niso takoj prepoznali potenciala. Pomembno je, da imajo primerne mere, veliko pa je tudi odvisno od energije, ki jo oddajajo in koliko bodo znali to priložnost dejansko izkoristiti," pravi Alma. Agencija Milano pa je prvi resničnostni šov pri nas, ki ponuja priložnost tudi fantom. "Tekmovalci morajo biti stari med 17 in 27 let, imeti minimalno višino 175 centimetrov, predvsem pa iščemo pozitivne osebnosti s pravo energijo. Videz in hoja sta seveda primarni stvari, vendar tukaj gre za resničnostni šov, zato iščemo ljudi, ki bodo gledljivi," dodaja Yuri.

Komentarjev 1
  • Svetnanedva 11:24 23.november 2012.

    Tukaj so pozitivneži, če jih iščejo.http://nasvetdneva.com/