Magazin > VIP
299 ogledov

Z bivšim imela "nepojasnjeno neplodnost"

Gostilna išče šefa Saša Despot
Teja Perjet, udeleženka šova Gostilna išče šefa, je priznala, da sta se z bivšim fantom trudila spočeti otroka, a ju je pri tem ovirala narava.

Eden od slovenskih tabloidov se je razpisal o tem, da Teja ne more imeti otrok, kar pa po njenih besedah ne drži. "Ni res, kar pišejo, je pa res, da je bila pri meni in mojem bivšemu partnerju nepojasnjena neplodnost," je pojasnila in dodala, da sta se z bivšim trudila zanositi, a jima žal ni uspelo. Morda pa ji bo uspelo z Janijem? "Jaz naj bi lahko imela otroke, z mano ni nič narobe," pravi.

Tejo smo ob tem povprašali, v kakšnih odnosih sta z bivšim fantom, ki ga je pustila po prihodu iz šova Gostilna išče šefa, a nam je povedala, da o njem ne želi govoriti. Dogovorila sta se namreč, da ga ne bosta izpostavljala medijem. "Kot sem rekla, o njem ne želim govoriti, hočem se držati najinega dogovora."

Prvi božič z Janijem

Sicer pa bo simpatična Teja današnji božični večer preživela v družbi Janija, s katerim si bosta privoščila mirno druženje. "Privoščila si bova večerjo, pekli bomo piškote ... Imeli bomo miren božič," nam je povedala za konec.

Komentarjev 5
  • d 16:22 24.december 2012.

    najprej se zmisli en kup stvari, da fant kao ni ploden al neki tazga, nato pa pravi, da o fantu ne bo govorila, ker se drzi dogovora ... ma kva je s tabo kura ? Na kaksnih drogah si ?

  • HansAndersen 14:47 24.december 2012.

    Ma ta baba je čisto nora, da se gre tak prodajat v neke kvazi novice. Pa da gre sploh kaj takega razlagat, kar se ne tiče nobenega drugega kot njiju, to je zelo osebna stvar.

  • wingspan15 13:41 24.december 2012.

    precej bolane izjave za nekoga, ki ga govorice motijo in ki je bivšemu partnerju oblubil, da ga ne bo izpostavljal. Sama daje novice v medije, potem se pa zgraža.