Magazin > VIP
60 ogledov

Z bivšo pričakuje petega otroka

Jude Law Žurnal24 main
Igralec Jude Law bo že petič postal očka.

"Lahko potrdim, da Jude Law in Catherine Harding spomladi pričakujeta otroka,“ je igralec sporočil prek tiskovnega predstavnika. "Čeprav nista več par, sta oba povsem predana temu, da bosta vzgajala otroka. Ker je to njuna zasebna stvar, zadeve ne bosta komentirala.“

Pevka in igralec sta se zapletla letošnjo pomlad. 23-letna Catherine je z igralcem šest tednov preživela na snemanju filma na Češkem. Nedolgo zatem sta se razšla. Jude je po novici, da je noseča, svojo vlogo vzel zelo resno. Cat se je že preselila v sosesko, v kateri ima hišo Jude, ki je že poskrbel, da materi njegovega otroka finančno ne bo nič manjkalo.

Jude ima iz zakona s Sadie Frost tri otroke, 18-letnega Raffertyja, 14-letno Iris in 12-letnega Rudyja. V razmerju s Samantho Burke se mu je rodila zdaj 5-letna Sophia. "Včasih sem spal celo dopoldne, a ni tako slabo vstati ob sedmih in jim pripraviti zajtrk,“ je pred nekaj leti dejal za Parade magazine. Kot pravi, se moški izoblikujejo šele, ko jim hčerke zlomijo voljo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.