Magazin > VIP
1095 ogledov

Z Borisom se videvata vsak dan

viktorji Oriana Girotto Boris Cavazza Anže Petkovšek
Nekdanja zakonca Oriana Girotto in Boris Cavazza še naprej ostajata v odličnih odnosih. Vidita se vsak dan in skupaj preživita tudi do pet ur.

Oriana in Boris sta ločena že vrsto let, a še vedno ostajata v tesnih odnosih in sta zelo dobra prijatelja. Skupaj smo ju nazadnje opazili na podelitvi letošnjih viktorjev, ko je Boris prejel kipec za življenjsko delo. Igralca je ta večer spremljala vsa njegova družina, tudi sin Aleksander in nekaj vnukov. Oriana nam je ob tem zaupala, da to zelo pomemben dogodek, ter da je to pravo družinsko srečanje. "Jaz sem se že dolgo spraševala, kdaj ga bo dobil. Če si ga on ne zasluži, potem pa ne vem, kdo si ga," nam je ponosno povedala.

Simpatična voditeljica, ki jo zadnje čase ljubezensko povezujejo s kitaristom Maticem Ajdičem, nam je ob tem še zaupala, da se z Borisom zaradi sina Aleksandra videvata vsak dan. "Skupaj preživiva pet ur na dan. Mi smo ena velika srečna, radostna družina, si stojimo ob strani. Kakorkoli se življenje obrne, ... družina je tisto, kar ostane."

Oriana se odlično razume tudi z Borisovo izbranko Marijano Hlebš, ki nam je že pred časom povedala, da jo je Oriana zelo lepo sprejela. "Midve sva prijateljici, veliko si zaupava. /.../ Že prej, ko sem jo poznala samo iz medijev, mi je bila simpatična. Je zelo pozitivna in fajn ženska," je Marijana povedala o Oriani.

Komentarjev 2
  • krtina 19:27 23.marec 2013.

    Ja kaj pa. Borisa kot igralca? Vsekakor. Ker je otrok zraven, tistega drugega ne bom komentiral.

  • pesjan 14:03 23.marec 2013.

    če vse to res je za POHVALIT ?