Magazin > VIP
3 ogledov

Z Diano bosta kršila tradicijo

princ William Kate FameFlynet
Kate in William naj bi že izbirala imena.

Čeprav še ni znano, ali Kate in William pričakujeta prvorojenca ali prvorojenko, naj bi se kraljevi par že pogovarjal o primernih imenih. Nekdanja Katina sostanovalka Jessica Hay je izdala, da se kraljevi par spogleduje z idejo, da bi za deklico izbrala ime Diana.

"Smešno, da je ime Diana Catherine všeč že od nekdaj," je povedala Jessica in izdala, da je vojvodinji po godu tudi ime Victoria, vendar bo poslušala materin nasvet in se za ime odločila šele po rojstvu otroka. Kate in William pa naj ne bi želela izvedeti spola otroka in zato tudi še ne kupujeta nobenih otroških oblačil.

Če bosta Kate in Will svojo prvorojenko poimenovala Diana, bi bil to najlepši poklon preminuli princesi Diani, pa čeprav bi s tem kršila tradicijo, saj so do slej vse člane britanske kraljeve družine poimenovali po kateri izmed zgodovinskih osebnosti. Njuno kršenje tradicije, pa ne bi bilo nič nenavadnega, saj je William tudi prvi, ki se ni poročil s pripadnico modre krvi. Kraljevi par bi se temu lahko elegantno izognil, če bi ime Diana uporabila za prvorojenkino drugo in ne prvo ime. Morda pa Kate pod srcem nosi dečka  in se jima s tem ne bo potrebno ubadati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.