Magazin > VIP
44 ogledov

Z donacijo v Mestno hišo

"Za najem bo plačal toliko kot vsak drug. Tarifa je poceni, ker gre za zaprto co Žurnal24 main
Željko Mitrović bo za borih 364 evrov dobil v uporabo Prešernov trg in prostore Mestne hiše.

Srbski medijski magnat, direktor Pink Media Groupa Željko Mitrović, bo danes zvečer na Prešernovem trgu organiziral koncert ob startu televizije Pink Si in pred koncertom VIP-povabljencem namenil še zabavo v prostorih Mestne hiše. Za najem Prešernovega trga bo plačal zgolj 364 evrov, prostore Mestne hiše pa bo dobil zastonj.

Organizator je za današnji dogodek na Prešernovem trgu Mestni občini Ljubljana (MOL) plačal 347 evrov za občinsko takso za podrejeno rabo javne površine in 17 evrov za upravno takso, ob tem pa zaprosil še za uporabo prostora v Mestni hiši, s čimer smo se strinjali,” so pojasnili na MOL in dodali, da bo organizator, torej Mitrović, trem ljubljanskim vrtcem, ki so ob nedavnih poplavah utrpeli škodo, podaril skupaj 30 tisoč evrov.

Dogodek na Prešernovem trgu z VIP-protokolom nas bo stal več kot 300 tisoč evrov brez donacije, ki jo bomo podelili poplavljenim vrtcem.
Željko Mitrović

V prostorih Mestne hiše se na mesec zvrsti povprečno pet tovrstnih sprejemov,” so še sporočili z MOL, niso pa povedali, ali organizatorji sprejemov za najem prostorov plačajo in ali je tovrstni sprejem v Mestni hiši že kdaj pripravila katera od slovenskih televizijskih hiš.

Dogodek za 300 tisočakov
Koncert v Ljubljani ima humanitarno noto zaradi katastrofe s poplavami. Nikakršne politizacije ni, gre samo za pozitivno gesto, za katero sem mislil, da bo pričakana veliko topleje. Tudi nekaj velikih podjetij iz Beograda je namenilo nekaj sredstev za potopljena bivališča,” je pred dnevi za Žurnal24 povedal Mitrović in poudaril, da je tudi sam dal 30 tisoč evrov za tri potopljene vrtce.
Dogodek na Prešernovem trgu z VIP-protokolom nas bo stal več kot 300 tisoč evrov brez donacije, ki jo bomo podelili poplavljenim vrtcem. Ne ukvarjam se s tehničnimi podrobnostmi, zato sem s seboj pripeljal skupino naših strokovnjakov – 250 ljudi,” pa je včeraj Mitrović komentiral še ceno najema Prešernovega trga in Mestne hiše ter vrednost samega dogodka.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.