Magazin > VIP
24 ogledov

"Z družino ne bo več govorila"

Igralkin brat naj bi lagal. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Odnos med igralko Mo'Nique in njenim bratom Imesom, ki je Oprah priznal, da je sestro v otroštvu zlorabljal, se je po intervjuju še bolj skrhal.

Mo'Nique, ki je sodelovanje v oddaji pri Oprah zavrnila, naj bi bila zelo razočarana nad tem, kako se je intervju odvijal. Neimenovani vir je razkril, da je njen brat o določenih stvareh v zvezi s spolno zlorabo lagal.

"Oprah in Mo’Nique nikoli nista bili prijateljici. Mo’Nique je razočarana nad Oprah, najbolj pa jo jezi to, da se je intervju odvijal v popolnoma napačno smer. Mo’Nique se je razburila, ko je njen brat dejal, da je sestro zlorabljal med spanjem, medtem ko je resnica popolnoma drugačna. Bila je budna in prestrašena," je razkril vir, ki dodaja, da je Oprah igralki predlagala, da bi svojo plat zgodbe razkrila v drugi oddaji, toda Mo’Nique je sodelovanje odklonila. "Po tem intervjuju Mo’Nique nikoli več ne bo govorila s svojo družino," dodaja vir.

Opravičil se je
Brat z oskarjem nagrajene igralke Mo'Nique je v ponedeljkovi oddaji Oprah Winfrey priznal, da je sestro v otroštvu zlorabljal, ko je bil sam star 13 let, Mo'Nique pa sedem. Sestri se je v oddaji opravičil, priznal pa je tudi, da je bil sam zlorabljen, alkohol in droge pa so bile njegove stalne spremljevalke že, ko je bil star enajst let. V oddaji so se pojavili tudi igralkini starši, ki so povedali, da jima je zavedanje o tem, kar se je dogajalo, strlo srce.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.