Magazin > VIP
14 ogledov

Z glasbo so ga prebudili iz kome

Robin Gibb FameFlynet
Pevec Robin Gibb se je pred nekaj dnevi zbudil iz kome, v katero je padel pretekli vikend. Njegova žena Dwina sporoča, da počasi okreva.

Robinova družina je presrečna, ker se je Robin prebudil iz kome in že lahko komunicira z njimi. Njegova žena Dwina pravi, da kima in se odziva na glasbo, ki mu jo stalno predvajajo. "Glavo že lahko premika, nekajkrat nam je tudi pokimal. Ko mu postavljamo vprašanja, se odziva nanje. Ne morem verjeti, da mu gre tako dobro," je dejala. "Ves čas smo mu predvajali glasbo, saj sem upala, da se bo sčasoma prebudil in odzval nanjo. In res se je. Zelo smo srečni. Upamo, da bo lahko tudi govoril, ko mu bodo odstranili cevke." Dwina je še dodala, da je zagotovo pomagalo tudi petje starejšega brata Barryja, ki Robinu ves čas stoji ob strani.

Robin je v komo padel pred enim tednom, ko je zbolel za pljučnico, zdravniki pa so posumili, da ga je napadel nov tumor. Član skupine Bee Gees je sredi ferbuarja premagal raka na jetrih in črevesju, marca pa je prestal operacijo na debelem črevesju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.