Magazin > VIP
41 ogledov

"Z golimi fotografijami sem vse razočaral"

princ Harry FameFlynet
Princ Harry spregovoril o škandalu z golimi fotografijami.

Princ Harry je v intervjuju, ki je potekal v vojaški bazi v Afganistanu, spregovoril o škandalu z golimi fotografijami, ki se je lanskega avgusta, pred njegovim odhodom na misijo v Afganistan, zgodil v Las Vegasu. "To je bil klasičen primer, ko sem se verjetno preveč vedel kot vojak in premalo kot princ. Razočaral sem tako sebe kot svojo družino in druge ljudi, vendar konec koncev sem bil na zasebnem območju in nekateri bi morali to spoštovati," je povedal Harry in dodal: "Pravi prijatelji so mi stali ob strani."

Senzacionalistične fotografije pa niso bile le vprašanje zasebnosti, temveč tudi tega, da princ težko živi normalno življenje. Pravi, da je ena boljših stvari v Afganistanu ta, da je daleč stran od medijskih oči. Britanske medije je namreč obtožil, da so mu ukradli zasebno življenje. "Jezi me, da ljudje lahko pišejo vse te stvari in ostanejo nekaznovani," je povedal Harry in namignil, da mu mediji grenijo življenje, odkar je v prometni nesreči med zasledovanjem paparacev umrla njegova mati princesa Diana. Prav tako pa je jezen, da so mediji Williama in Kate prisilili v to, da nosečnost oznanita prej, kot sta nameravala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.