Magazin > VIP
18 ogledov

"Z Lindsay pljuvate po Lizinem spominu"

Lindsay Lohan EPA
Sorodniki in znanci pokojne igralke Elizabeth Taylor so zelo razočarani nad dejstvom, da bo Elizabeth na velikem platnu upodobila težavna in ne preveč priljubljena Lindsay Lohan.

Med Elizabethinimi družinskimi člani in prijatelji te dni vlada bes. Vsi so namreč globoko razočarani nad izbiro filmskih ustvarjalcev, ki so vlogo Elizabeth dodelili Lindsay Lohan. Ta je zadnja leta bolj kot igralka znana kot težavna zvezdnica, ki se ves čas spogleduje z drogami in alkoholom. A Lizine svojce ne moti samo to, všeč jim ni tudi dejstvo, da Lindsay sploh ni podobna slavni igralki. "Lizina sinova Michael in Chris Wilding sta prepričana, da je veliko igralk, ki so bolj primerne za upodobitev njune slavne mame," je za ameriško revijo The Enquirer povedal vir. "Menita, da bi bili Cate Blanchett ali Emily Blunt odlični v tej vlogi, ustvarjalcem pa sporočata, da bi Cate in Emily lahko vključili vsaj v ožji izbor. Pravita, da si je njuna mama zaslužila boljše."

Razburjajo se tudi Lizini prijatelji in znanci, ki so podobnega mnenja kot Michael in Chris. "Liz ni bila samo velika filmska zvezda, temveč tudi človekoljubka. S tem, da ste za njeno upodobitev izbrali to dekle, ki ne dela nič drugega, kot da se zabava, pljuvate po njenem spominu," se jezijo in dodajajo: "Če bi bila Elizabeth priča temu, bi kričala!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.