Magazin > VIP
793 ogledov

Z misicami je križ

nermina_vt Žurnal24 main
Leto 2008 si bomo zapomnili po težavah z misicami, resničnostnem šovu, v katerem so preskakovale iskrice ljubezni, in številčnem naraščaju.

Izborov za različne misice je vsako leto več in zdi se, da vse skupaj teče kot namazano. A ni čisto tako. Letos se je zapletlo kar pri dveh izborih. Glavnega izbora za miss Slovenije ni bilo. Najprej se je zapletlo pri terminu izbora, neuradno pa naj bi bil izbor odpovedan zaradi pomanjkanja denarja na javni televiziji. Petnajst deklet, ki so jih izbrali na petih predizborih, se bo tako potegovalo za naslov miss Slovenije 2009. Do takrat naziv najlepše Slovenke ostaja v lasti Tadeje Ternar.

Zapletlo se je tudi pri izboru Miss Hawaiian Tropic. Oktobra je miss Hawaiian Tropic 2009 postala Nermina Sijamhodžić, ki pa so ji sredi decembra naslov odvzeli. Organizatorji so pojasnili, da je misica kršila pogodbo, zaradi česar so se odločili za radikalno potezo. Nova miss je postala prva spremljevalka Daša Podržaj.

A zgodba se s tem ni končala. V ekskluzivnem intervjuju za zurnal24.si je zdaj že nekdanja miss razkrila svojo plat zgodbe. Organizatorji so ji očitali neurejenost in neobveščanje o aktivnostih, kar je sama zanikala. Razkrila je tudi, da je prejela kar nekaj nespodobnih povabil, ki pa jih je zavrnila. Na njene trditve se je odzval lastnik licence Miss Hawaiian Tropic Rajko Hrvatič, pa tudi vodja projekta Jelka Šajn, ki je zadevo predala svojim odvetnikom. Zgodba zagotovo še ni končana.

Dobili smo tudi novo miss Universe, Anamarijo Avbelj, ki je Slovenijo zastopala na svetovnem izboru v Vietnamu. Miss športa je postala Pia Arhar, miss Earth Maja Jamnik, lepa soseda pa Patricija Mavrič. Med kandidatkami za femme fatale je najbolj prepričala Bernarda Žarn, na tekmovanju Bernie Models pa je naslov najlepše osvojila Katarina Marn.


Naske in Sara sta še par. © Mediaspeed

 
Ljubezen v Big Brotherju
Ljubezenske iskrice so preskakovale med številnimi udeleženci druge sezone resničnostnega šova Big Brother. Pozabite na 92.000 evrov, ki jih je prejel zmagovalec Naske . Iz šova je prišel z novim dekletom. Vest, da sta Naske in Sara par , je močno odmevala, saj je Naske v hiši ves čas ponavljal, kako pogreša svoje dekle Emino.

Še vedno sta srečno zaljubljena tudi Jeanine in Marcelo , ki naj bi že zaživela pod skupno streho. Kresalo se je tudi med Sandijem in Tjašo , a se je po nekaj mesecih vse skupaj že ohladilo.

Končal se je tudi resničnostni šov v naravi Kmetija , ki je pisan na kožo ženskam. Potem ko je v prvi sezoni zmagala Daša, je letos nagrado domov odnesla Cirila . Gledalci so z avtomobilom nagradili Gorana , ki se ni najbolje razumel z ostalimi tekmovalci.


Murko ni več samski. © Barbara Bratina

 
Poroka leta
Ko se je 3. maja na Slomškov trg pripeljala bela limuzina, je postalo jasno, da se bo težko pričakovana poroka vendarle odvila. Damjan Murko je pred številnimi novinarji in fotografi prisegel večno zvestobo svoji Maji in tako postal mož. Mladoporočenca sta se avgusta odpravila na poročno potovanje na Korčulo, kjer sta preživela "nepozabne in romantične" trenutke. Na poročni dan sta dejala, da si želita naraščaj. Mogoče bo leto 2009 pravo za to.

Zadnjo soboto v avgustu si bosta za vse življenje zapomnili dve slovenski pevki. Usodni da sta svojima izvoljencema dahnili Natalija Verboten in Monika Pučelj . Slednja se je na Prevaljah poročila z dolgoletnim partnerjem Gregorjem Paternostrom .

Natalija in njen izbranec Dejan Bojič sta pripravila poroko v intimnem ozračju. Pridružilo se jima je kakšnih 20 svatov, ki so z njima preživeli še naslednja dva dneva. Mladoporočenca sta povabljence namreč z avtobusom popeljala na izlet po Sloveniji.

Poročila sta se tudi tekmovalca iz resničnostnega šova Big Brother Eltyeb in Mateja . Zvestobo sta si obljubila v grosupeljskem Kongu, na medene tedne pa sta odpotovala v Egipt. Gospa Oldroyd je postala vremenarka Alenka Strnad - Reza , ki se je v Utahu poročila s svojim Thomasom . Pred oltar so svoje izbranke popeljali tudi hokejista Ivo Jan in Gregor Polončič ter športni novinar Franci Pavšar ml .

Nekateri menijo, da bodo poročni zvonovi kmalu zvonili tudi za Alenko Gotar in njenega Jureta Stoparja . Za podoben korak bi se kaj lahko odločila tudi Sebastjan Cimerotič in Sabina Remar , ki sta aprila spoznala, da je med njima več kot le prijateljstvo.

Otroškega joka ne bo zmanjkalo
Letos je prvič postala mamica Vesna Milek , tretjič pa Ajša Vodnik , ki je po dveh hčerkah rodila sina Jana. Sina Luka je povila tudi novinarka Katarina Keček . Svojega petega otroka, deklico Urško, je rodila Saša Einsiedler . Nekdanja misica Aneta Salihović je rodila sina, ki mu je dala ime Lejs Tai.

Štorklja je obiskala tudi slovenske pevke. Tinkara Kovač je rodila hčerkico Galo, Žana malo Kiaro, Funky Tina pa je svojo princesko poimenovala Taja.


Bojan Emeršič je dobil sina Tiborja. © Žurnal24

 
Štorklja pa ni krožila samo med pevkami. Oglasila se je tudi pri igralcih. Julija sta starša postala Jurij Zrnec in njegova Sabina . Rodila se jima je mala Leni, ki se bo lahko, ko bo večja, igrala s Tiborjem. Tibor je sin igralca Bojana Emeršiča in njegove spremljevalke Viktorije Bencik .

Hčerko Coco je rodila modna oblikovalka Lara Bohinc , ki že dolgo živi v Londonu, sina Maksa pa je pozdravila radijska voditeljica Polona Požgan . Kolumnist Marko Crnković je drugemu sinu dal ime Jonas, Vesna Malnar pa Gašper.

Očetovske izkušnje si bosta lahko izmenjevala tudi smučar Aleš Gorza in skakalec Primož Peterka . Dobila sta vsak svojo princesko, Aleš Žano, Primož pa Stelo. Deklico Anastazijo je povila novinarka Ksenija Horvat Petrovčič . Drugo hčerko je dobil tudi vsestranski Jonas . Rozini Zoji se je pridružila Hana Angelina. Hana se je pridružila tudi družini Urše Krišelj in Tomaža Grubarja .

Dela ne bo zmanjkalo nekdanjemu ministru Milanu Zveru , saj je letos kar dvakrat postal dedek. Najprej ga je z vnukom Tristanom razveselila mlajša hčerka Urška , decembra pa je na svet privekala še vnukinja Tarja , hči starejše Mance . Dvojna sreča je doletela tudi Ota Pestnerja , ki je postal očka dvojčic Ane in Ele.

Viktorje sta vodila Slon in Sadež. © IFP

 
Se še spomnite Viktorjev?
Prireditev , ki se je proti koncu leta le še redki dobro spomnijo, sta vodila Slon in Sadež oziroma Jure Karas in Igor Bračič . Par je bil v nezavidljivi vlogi, saj sta na voditeljskem mestu nasledila Jurija Zrneca.

Viktorje so podelili v šestnajstih kategorijah. Viktorje so med drugim prejeli: Lili Žagar za obetavno medijsko osebnost, Jurij Zrnec za voditelja zabavne TV oddaje, Marko Potrč za osebnost leta, 24 UR za informativno oddajo, Slavko Bobovnik za voditelja informativne oddaje, Matej Špehar – Racman za radijsko osebnost in New Swing Quartet za življenjsko delo.

Prireditev je popestrila svetovno znana pevka Katie Melua , ki je zapela svoj hit Nine Million Bicycles.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.