Magazin > VIP
380 ogledov

Z motorko rešil svojo drago

Erazem B. Pintar, Teja Jeras Mediaspeed.net
Žled povzroča težave tudi Erazmu B. Pintarju.

Ekstremne vremenske razmere otežujejo življenje tudi podjetniku in kolumnistu Erazmu B. Pintarju, ki je se naokoli vozi kar z motorno žago, s katero je na pomoč prihitel tudi svoji dragi.

"Nič posebnega ni bilo, mediji nekaj preberejo na FB, kjer to deliš s svojimi prijatelji, zgodbo napihnejo, zdramatizirajo in jo po možnosti postavijo v neki zanimivejši kontekst. Ljudje to preberejo in potem mislijo, da sem jaz kreten, ki to razlagam," se je razjezil Erazem in razložil, da ni nikakršen princ na belem konju: "Kakorkoli, fantje, ki živimo v gozdnih vaseh, se že par dni vozimo naokrog le z motorko in sekiro v avtu, in to ni nič neobičajnega. Vsaj za nas tukaj ne. Nobenega ne poznam, ki v takšnih razmerah ne bi imel motorke v avtu. Drevesa pač padajo kot domine in včasih si je treba pač izžagati pot domov. Saj ni prvič. Odkar pomnim, je bilo vsaj deset zim takšnih, da je žled podiral. To, da ženskam ne pustimo delati z motorko, je pa tudi nekaj samoumevnega, mar ne? In če nekje ostane, greš pač ponjo in požagaš debla, da se lahko vrne. Ne vem, zakaj tak hrup okrog tega?"

Komentarjev 1
  • maresem 10:35 07.februar 2014.

    To pa je pomemben podatek.... zakaj ni bilo to prej objavljeno, bi nas nekaj prostovoljcev to opravilo namesto njega....