Magazin > VIP
28 ogledov

Z možem se usklajujeta

(Foto: Aleš Romaniuk/Mediaspeed) Žurnal24 main
Nuška Drašček, ki je jeseni postala mamica, je povedala, da so se lepo vpeljali v nov družinski ritem, čeprav ga mali Luka vseeno kdaj pa kdaj malce poruši.

Pevka Nuška Drašček je konec septembra rodila malega Luko. "Lepo smo se navadili na nek ritem, čeprav ga vsake toliko še vedno malo spremeni in nas preseneti," je družinsko življenje komentirala Nuška. Tudi na začetku ni imela težav s privajanjem, pač pa se ji zdi, da sčasoma postane težje. "Na začetku se posvečaš samo otroku in je še najmanj težav. Kasneje pa je potrebnega malo več usklajevanja." Sicer ji je pri vzgoji otroka v veliko pomoč tudi mož Miha. "Se lepo dopolnjujeva in delujeva zelo usklajeno. Nekaj prevzame eden, nekaj drugi, pa gre," je povedala simpatična pevka.

 

Nuška je zelo dejavna tudi na drugih področjih, saj ves čas nastopa, namerava pa tudi spet začeti obiskovati predavanja na akademiji, zato bo morala biti precej organizirana. Čeprav z možem poskušata čim več narediti sama, jima lahko, če ne zmoreta vsega, na srečo priskočijo na pomoč tudi dedki, babice, strici in tete.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.