Magazin > VIP
41 ogledov

"Z možem sva najraje gola"

Strast med Heidi in Sealom še vedno močno gori. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Čeprav Heidi Klum in Seal vsako leto za maškare presenetita z izvirno opravo, sta priznala, da kostumov ne marata preveč – vsaj v postelji ne. Tam sta najraje popolnoma gola.

"Če sem odkrita, nerada oblečem kostum za v posteljo, saj sem tam najraje gola. Mogoče bi ga oblekla, če bi Seal tako hotel, a že sama ideja se mi zdi nenaravna," je razkrila seksi manekenka in dodala, da si ga bo morda nadela čez pet ali deset let.

 

Prisega na goloto

36-letna zvezdnica je med drugim tudi razkrila, da se užitkom s Sealom, s katerim je poročena od maja 2005, najraje predaja v Evinem kostumu. "Najino spolno življenje je zelo vroče in začinjeno tudi brez drugih pripomočkov. Res si znava popestriti dogajanje med rjuhami."

 

Kadar pa se ne potita v postelji, sta polno zaposlena z vzgojo svojih štirih otrok in z uspešnima karierama. Seal namreč veliko časa preživi v studiu, Heidi pa ima kar tri službe, ki ji vzamejo ogromno časa.

 

Poleg poziranja za Victoria's Secret in vodenja lastne oddaje Project Runway si je zadala še en cilj. Pred kratkim je namreč postala oblikovalka oblačil za otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.