Magazin > VIP
1786 ogledov

"Z možem sva se razšla sporazumno"

Govori se, da naj bi Alenka že imela novega partnerja iz Maribora, ki pa naj ne Žurnal24 main
Televizijska voditeljica Alenka Mirt Iskra se po 22 letih zakona ločuje od moža Blaža. Zaupala nam je, da sta se za konec odločila skupaj.

"Razšla sva se sporazumno in povsem mirno. Tako sva se odločila, tako v življenju pač pride," je za Žurnal24 povedala Alenka, ko se je v medijih pojavila novica, da se s partnerjem Blažem ločujeta. Zaupala nam je, da se je vse skupaj končalo že pred meseci, o koncu 22-letnega zakona pa sta se že pogovorila tudi s hčerkama. "Midva sva povsem v redu, tudi punci sta v redu, lepo smo se zmenili."

 

Ko smo jo vprašali o vzroku za ločitev, nam je Alenka čisto mirno pojasnila, da ni bilo nobenega posebnega razloga. "Vsi tisti, ki skupaj živijo 22 let, vedo, da je razlogov lahko zelo veliko. Midva se imava rada, se spoštujeva, mogoče imava malce različne interese," je povedala za konec in dodala, da z Blažem ostajata v "zelo dobrih in prijaznih odnosih".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.