Magazin > VIP
20 ogledov

Z njim se je mečkala, dokler ga ni videla

Paris očitno ne razmišlja preveč o svojih besedah. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Da je Paris Hilton rasistka, se je govorilo že pred časom, zdaj pa je v medije prišel nov dokaz. Na dan je prišel intervju, v katerem pravi, da se ne bi nikoli dotaknila temnopoltega moškega.

Slavno dedinjo je kamera nekoč že ujela, kako žali temnopolte ljudi, zdaj pa je na prodajne police prišla knjiga avtorja Neila Straussa, v kateri je objavljen intervju s Paris iz leta 1999. V njem 18-letna zvezdnica Straussu priznava, da "ne mara barv".

 

"Sinoči sem se zapletla z nekim tipom. Mečkala sva se, potem pa sva šla v svetlejši prostor, kjer sem videla, da je temnopolt. Izgovorila sem se in odšla. Ne prenesem temnopoltih tipov, nikoli se ga ne bi dotaknila. Ogabno je." Strauss jo je nato vprašal, kako "črn" mora moški biti, Paris pa je odvrnila, da je že en odstotek dovolj.

 

Tiskovni predstavnik 30-letne zvezdnice se je že odzval in vse skupaj zanikal. "Te obtožbe so popolnoma neresnične in smešne. S tem se zdaj ukvarjajo Parisini odvetniki. To je le še en primer, kako želi nekdo zaslužiti na lažeh."

 

Vseeno pa obstaja dokaz, kako je Paris leta 2007 žalila temnopolte ljudi. Videoposnetek je bil objavljen tudi na Youtubu, a so ga kasneje umaknili. Na istem posnetku je žalila tudi jude.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.