Magazin > VIP
32950 ogledov

Z njim že 18 let: Domen Kumer pokazal svojo "prikolico"

domen kumer Instagram
Domen Kumer je pokazal svojega dolgoletnega prijatelja.

Domen Kumer je januarja v pogovoru za Planet TV, ko je predstavil spot za svojo pesem Levo desno, povedal, da je še samski, a lepotec nikakor ni osamljen. Družbo mu namreč že 18 let dela črn maček, mr. Šanek, za katerega šaljivo pravi, da je „prikolica, ki jo vozi s sabo še iz prvega zakona“.

domen kumer | Avtor: Instagram Instagram
Domen se je sicer leta 2018 vrnil na glasbeno sceno, in sicer s pesmijo Midva. Pred tem se je več let posvetil gradbenemu poslu, v katerega ga je vpeljal oče. V sosednji Avstriji je kupil parcele in gradil stanovanja. 

Po vrnitvi h "kariernim koreninam“ pa so mu na Planet TV ponudili še vodenje šova Bar, a Domna bolj kot pred televizijske kamere vleče na drugačne odre. Kot je razkril na Instagramu, se v času karantene ukvarja z ustvarjanjem nove glasbe. "Karantena bo, če ne drugega, prinesla nekaj novih, dobrih pesmi,“ pravi temnolasec. Se že veselimo. 

Na kanalu Joonglaa je vedno veselo! Pridruži se nam!

Komentarjev 2
  • micktore 22:00 15.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • kapibara1 17:02 15.april 2020.

    Ne prabavljam tega orlji-ća.. mi je pa všeč štos, z avtobusom na Melodje in morja, ter glasovanje občinstva, katerega večina je bilo potnikov avtobusa.. ter na ta račun zmage.. Je prebrisnček mali..