Magazin > VIP
16 ogledov

Z nosečnostjo bo Kim zaslužila milijone

Kim Kardashian Kanye West FameFlynet
Kim Kardashian bo svojo nosečnost dobro unovčila. Medtem se njen domači pornič vedno bolj prodaja.

Kim Kardashian, ki je pred dnevi razglasila, da pričakuje svojega prvorojenca s fantom Kanyejem Westom, bo s svojo nosečnostjo bogato zaslužila. Dogovarja se za 16-milijonsko pogodbo s televizijskimi šefi. Posneli bi namreč vse v zvezi z njeno nosečnostjo, obenem pa bo postala obraz izdelkov za bodoče matere in otroke. Kamere ji bodo tako sledile na ginekoloških pregledih, obiskih v bolnišnici in vse, kar je povezano z nosečnostjo in še nerojenim otrokom. Že zdaj dobiva na tone ponudb za promoviranje izdelkov za starše.

Ni pa še jasno, ali bo Kim dovolila snemanje poroda, kot je to storila njena sestra Kourtney pri svojih treh otrocih.

Za nosečnost kriva Blue Ivy

Par, ki je skupaj osem mesecev, pa se je kmalu odločil, da bo imel otroka. Za to odločitev je kriva 11-mesečna Blue Ivy pevke Beyonce in Jay-Zja, s katero sta bodoča starša preživela nekaj časa.

Prve fotografije lahko prodata za milijon

Kot je znano, bosta prve fotografije svojega otroka ponudila tisti reviji, ki bo ponudila največ denarja. To se bo zagotovo zgodilo, oba sta stoodstotno odločena, je povedal vir. Poznavalci pravijo, da bi zanje lahko dobila milijon ameriških dolarjev.

Pojavile so se govorice, da bi revija People za fotografije, posnete v studiu, ponudila od 800 tisoč do milijona. Za fotografije Shiloh Nouvel, biološko hčer Angeline Jolie in Brada Pitta, so plačali 4,1 milijona dolarjev, za otroka Jessice Simpson pa 500 tisočakov.

Obenem pa so priznani fotografi prepričani, da bi za prvo fotografijo otroka katerikoli paparac lahko dobil sto tisoč dolarjev. Večina urednikov fotografije pri revijah pa je prepričanih, da bosta starša otroka dobro skrivala in da je malo verjetno, da bi nastala fotografija v javnosti.

Milijon, ki bi ga s fotografijami dobila na račun, pa ni pretresljiva vsota, zato se ugiba, da se bosta odločila enako kot Beyonce in Jay-Z, ki fotografij svoje hčerke nista prodajala.

Pornič se gleda kot za stavo

Odkar je Kim objavila, da pričakuje prvorojenca, se je povpraševanje po njenem porniču, ki ga je pred šestimi leti posnela s pevcem Ray J-jem, dvignilo za 80 odstotkov. Že lani, potem ko je začela romanco s Kanyejem, se je povpraševanje vsak mesec postopoma povečevalo.

Komentarjev 1
  • AdviseMyStyle 15:32 03.januar 2013.

    Važno, da ima lepe obrvi!https://youtube.com/watch?v=tbV-OaCPb9U