Magazin > VIP
25 ogledov

Z odvetnikom nad fotografije

Sanja in Nina se strinjata, ko gre za njune fotografije. Žurnal24 main
Sanja Grohar in Nina Osenar sta stopili skupaj. Lepotici, ki sta se leta 2007 skupaj slikali za ameriško izdajo revije Playboy, sta slovenskemu Playboyu zagrozili s tožbo.
Sanjo Grohar in Nino Osenar je slavni ameriško-finski fotograf Jarmo Pohjaniemi slikal za ameriško izdajo Playboya. Slike so po objavi vzbudile veliko pozornosti tudi v Sloveniji. Zdaj so se pri slovenskem Playboyju odločili, da te iste slike uporabijo v majski številki.

Po poročanju tabloida Nova se Sanja in Nina z objavo slik ne strinjata. "Ker so objavili slike, za katere me niso vprašali niti me niso obvestili, da bodo objavljene, se mi zdi to skrajno neetično in neprofesionalno z njihove strani. Zato sem pač najela odvetnika Aleksandra Čeferina," je za zurnal24.si povedala Sanja Grohar in nas za vsa nadaljnja vprašanja napotila na odvetnika.

Njunega odvetnika Aleksandra Čeferina nismo uspeli priklicati, da bi nam predstavil njune zahteve in stališče. Mnogi se namreč sprašujejo, zakaj sta se odločili za tak korak, saj sta ob prvi objavi podpisali pogodbo, v kateri sta soglašali z objavo fotografij in vse pravice prenesli na revijo Playboy.

Kot poroča revija Nova, naj bi o tožbi razmišljali tudi pri Playboyu. Ali bo do nje prišlo, pa še ne vemo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.