Magazin > VIP
9451 ogledov

Z oskarjem nagrajena igralka pri 48 prvič noseča!

Hilary Swank Profimedia
Igralka ne more verjeti, da bo kmalu povila kar dva otroka, saj pričakuje dvojčka!

Hilary Swank si je v igralski karieri prislužila že dva oskarja, v zasebnem življenju pa ji do sedaj ni šlo ravno najbolje. Igralka je v preteklih letih sicer večkrat izrazila željo po otrocih ter priznala, da si želi postati mama, a je bilo njeno zasebno življenje kar turbulentno. Najprej je bila poročena z igralcem Chadom Lowom, kasneje se je videvala s svojim agentom Johnom Campisinijem, sledila je zaroka s finančnim svetovalcem Rubenom Torresom, leta 2018 pa se je poročila s poslovnežem Philipom Schneiderjem.

"Morala sem poljubiti veliko žab. Dolgo je trajalo, da sem našla pravega človeka," je povedala Hilary za revijo People. Zdaj je v ameriški pogovorni oddaji Dobro jutro Amerika razkrila, da je prvič noseča ter da pričakuje dvojčka! Ob tem seveda ni skrivala zadovoljstva. V oddaji Live with Kelly and Ryan, kjer je pokazala tudi svoj nosečniški trebušček, pa je še razkrila: "To je nekaj, kar sem si želela že dolgo. Naslednja stvar v mojem življenju je, da bom postala mama. In to ne samo enemu, temveč kar dvema! Ne morem verjeti!"

To, da je lahko v oddaji končno razkrila, da je noseča, je za Hilary tudi prav posebno olajšanje, saj je morala med snemanjem njene nove drame Aljaški dnevnik celo razrezati svoja oblačila, da bi skrila nosečniški trebušček. "Oblačila mi niso pristajala, zato sem morala razrezati kavbojke in obleči jakno, ki pa se ni ujemala z obleko," je povedala igralka. Zaradi tega je bila med snemanjem tudi kar trn v petah stilistom, ki so ji zaradi njene izbire oblačil večkrat dejali: "Hilary, to ni dosledno. To se ne ujema."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.