Magazin > VIP
30 ogledov

Z otrokom želi rešiti zakon

Gwyneth se na premierah svojih filmov zadnje čase pojavlja v družbi soigralcev i Žurnal24 main
Igralka Gwyneth Paltrow je izrazila željo po tretjem otroku. A novega naraščaja si ne želi, ker bi rada povečala svojo družino, temveč ker hoče rešiti zakon s pevcem s Chrisom Martinom.

Zakon igralke Gwyneth Paltrow in pevca Chrisa Martina naj bi bil že več mesecev na majavih tleh, zato zvezdnika iščeta rešitev, kako izboljšati razmere v njuni zvezi. "Gwyneth se močno trudi za njun zakon. Prepričana je, da bo otrok rešil ljubezenske probleme, zato ga bo, če ne bo zanosila, posvojila," je razkril vir blizu igralke.

 

Chris ni več srečen

Prvi je nesrečo v zakonu občutil Chris, saj ga zelo moti, da njegova žena nima skoraj nič prostega časa. "Chris je zelo nezadovoljen, ker ima Gwyneth preveč obveznosti. Nedavno jo je prosil, naj opusti nekaj projektov, a ga tudi to ni osrečilo," je dodal vir.

 

37-letna igralka je nedavno tudi sama priznala, da v njunem razmerju škripa, zato se v težkih trenutkih najraje zateče po nasvet k pevki Beyoncé. Gwyneth je pojasnila, da ji 28-letna pevka daje zelo dobre nasvete, ki jih vselej upošteva.

 

"Beyoncé ji je za vzor, saj zna usklajevati uspešno kariero z zakonom," je še pojasnil vir blizu Gwyneth in dodal, da se bo igralka za svoj zakon borila do konca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.