Magazin > VIP
2389 ogledov

"Z Rajkom ostajava prijatelja"

Daša Hrvatič mediaspeed
Na koncertu Tonyja Cetinskega v portoroški Papriki smo ujeli Dašo Podržaj in se prepričali, da ji novo življenje odlično pristoji.

Daša Podržaj se še vedno z veseljem vrača na Primorsko, čeprav se je po razhodu z možem Rajkom Hrvatičem preselila na rodno Gorenjsko. "Najina ljubezenska zgodba je končana, vendar ostajava prijatelja. Življenje ti prinese take in drugačne stvari, in to moraš sprejeti. Glavno pa je, da zaradi sinka ostajava v dobrih odnosih," nam je Daša zaupala o svojem propadlem zakonu, hkrati pa priznala, da njeno srce že bije za drugega: "Imam simpatijo, vendar bi to za zdaj rada zadržala zase."

Daša se je konec tedna sprehajala na modni reviji Fashion TV, ki je odprla koncertno sezono portoroškega kluba Paprika. "To poletje bo najbolj zaposleno do zdaj, po navadi ni bilo toliko revij, letos pa imam zasedene skoraj vse konce tednov, med tednom pa uživam s Krisom in študiram. Prostega časa skorajda nimam, ko se študij malo umiri, pa bom veliko časa preživela v Poreču, kjer imamo družinsko počitniško hišo. Komaj čakam," je povedala mlada mamica, ki se ji poporodni kilogrami prav nič ne poznajo: "Trudim se. Treba je bilo priti nazaj v formo, če sem želela nadaljevati manekensko kariero. Drugače pa poleti sploh nimam težav, saj mi zaradi vročine ne prija toliko jesti, poleg tega pa treniram."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.