Magazin > VIP
24 ogledov

Za 18. rojstni dan si je poklonil razkošno vilo

Justin Bieber
1/5
FameFlynet Pictures
Justin Bieber prav gotovo ni običajen najstnik. Priljubljeni zvezdnik si je za svoj 18. rojstni dan, ki ga je praznoval prejšnji četrtek, 1. marca, kupil luksuzni dom v vrednosti 10,8 milijona dolarjev.

Mladi kanadski pevec Justin Bieber si je za svoj 18. osebni praznik poklonil posest na Hollywood Hillsu, za katero je odštel kar 10,8 milijona dolarjev oziroma 8,1 milijona evrov. Njegov novi razkošni dom, ki si ga bo delil z dekletom Seleno Gomez, ima pet spalnic, osem kopalnic, dnevna soba je vsa v steklu, parček pa se bo lahko sproščal v svojem zasebnem kinu, baru, telovadnici, masažni sobi in savni.

Poleg svojega razkošnega darila pa je mladi najstniški idol prejel tudi radodarni dar od svojega menedžerja Scooterja Brauna, ki je Bieberja v pogovorni oddaji Ellen DeGeneres presenetil z novim športnim električnim avtomobilom fisker karma, vrednim sto tisoč dolarjev oziroma 75 tisoč evrov.

Justin je svoj rojstni dan, ki ga je praznoval prejšnji četrtek, 1. marca, proslavil v soboto s Seleno in prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.