Magazin > VIP
36 ogledov

Za Angelinino mastektomijo izvedel iz medijev

Jon Voight EPA
Jon Voight, oče Angeline Jolie, ki je včeraj razkrila, da si je dala odstraniti obe dojki, je povedal, da je za šokantno novico izvedel iz medijev.

Jon je Angelino videl le nekaj dni pred šokantnim razkritjem, a ni imel pojma, kaj se dogaja, saj mu hčerka sploh ni omenila, kaj je prestala. Za njeno pogumno odločitev je izvedel tako kot drugi, prek medijev, zdaj pa je tudi sam dal izjavo, kako se počuti ob njeni izkušnji. "Ljubezni in občudovanja, ki ju čutim do svoje hčerke, ne znam opisati z besedami. Videl sem jo pred dvema dnevoma, a ničesar nisem slutil, sploh ni bilo očitno!" je povedal 74-letni igralec in dodal: "Izvedel sem tako kot vsi drugi in bil sem globoko ganjen, kako se je spoprijela s tem. Je neverjetna oseba."

Ganjeni oče je ob tem še povedal, da jo zelo spoštuje tudi zato, ker ji je uspelo skrivnost obdržati toliko časa, zdaj pa je hvaležen, ker si je vzela čas, da ga poduči. "Popolnoma razumem, zakaj je molčala, zdaj pa mi je lepo v miru razložila vse skupaj."

Angelinino težko obdobje je trajalo devet tednov, začelo pa se je 2. februarja s postopkom, s katerim so ji poskušali rešiti bradavice. "Ta postopek je zelo pomemben, a je precej boleč, vendar nam je uspelo." Končali so devet tednov pozneje, z rekonstrukcijo prsi. Igralka je pred tem imela 87-odstotno možnost, da zboli za rakom dojk, zdaj pa je možnost 5-odstotna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.