Magazin > VIP
28 ogledov

Za božič si je kupil sedem mercedesov

Lionel Richie FameFlynet
Ameriški pevec Lionel Richie se je za božič bogato obdaril. Kupil si je kar sedem mercedesov.

Lionel Richie si je za božič kupil ne enega, temveč kar sedem mercedesov. Ko se je odpravil v prodajalno z avtomobili, ga je prodajalec sprva debelo gledal, ker ga ni prepoznal. Ko mu je Lionel rekel, da hoče kupiti sedem vozil, je mislil, da se šali. "Odločil sem se, da si kupim mercedesa ali dva. Zato sem se odpravil v prodajalno, kjer sem prodajalcu rekel, da jih bom kupil sedem. Rekel mi je: 'Sin, imaš kakšen dokaz, da jih lahko kupiš?' Nato sem mu rekel, naj pokliče losangeleško banko in se pozanima," je za časnik New York Post povedal Lionel in dodal: "Ko je odložil slušalko, mi ni več rekel 'sin', temveč 'gospod'."

Čeprav si 63-letni pevec veliko privošči, zna tudi pomagati. Pred kratkim je sodeloval s škotsko dobrodelno organizacijo, ki ji je daroval denar za revne otroke s podeželja. "Bistvo božiča je, da smo obkroženi z družino in ljubeznijo, a žal nimajo vsi otroci te sreče," je ob tem povedal glasbenik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.