Magazin > VIP
15 ogledov

Za Hamiltona zapravila že milijon evrov

Nicole Scherzinger, Lewis Hamilton FameFlynet
Nicole Scherzinger je za polete z zasebnim letalom, ki jo pripelje do njenega fanta Lewisa Hamiltona, zapravila že 750 tisoč funtov (nekaj manj kot milijon evrov).

Ker kariera Lewisa Hamiltona vodi po vsem svetu, mu Nicole sledi kadarkoli le lahko. Seksi pevka za svojega fanta leti daleč v Brazilijo in Dubaj, en let z zasebnim letalom pa jo stane vsaj 62 tisoč evrov. To je precej drago vzdrževanje razmerja, a Nicole si želi, da bi si bila ves čas blizu, čeprav imata oba nora urnika. "Tudi Lewis veliko naredi za to, da bi se videla, a Nicole večkrat leti k njemu," je izdal bližnji prijatelj zvezdnice.

Nicole, ki trenutno v Londonu snema novo sezono šova X Factor, menda resno razmišlja, da bi si na Otoku najela stanovanje, a njeni prijatelji dvomijo, da si bo lahko privoščila kaj razkošnega. "Nicole ima drag okus in želi si najeti stanovanje za 20 tisoč funtov na mesec. Ob vsem tem zapravljanju za zasebne polete, bi bil presenečen, če ji sploh kaj ostane," je bil iskren vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.