Magazin > VIP
18 ogledov

Za Harryja se je odpovedala sanjam

Cressida bonas FameFlynet
Cressida Bonas se je za princa Harryja odpovedala karieri plesalke.

Zveza med britanskim princem Harryjem in Cressido Bonas očitno  postaja vedno resnejša. Lepo 24-letnico namreč že skrbi, da bi njena poklicna pot slabo vplivala na njen sloves, če bi nekoč postala britanska princesa.

Zato naj bi se odpovedala plesu, ki ga trenira že od mladih nog. Lepotica je ples celo študirala, in sicer tri leta na univerzi v Leedsu in eno leto na znanem glasbenem konservatoriju v Greenwichu. Nastopi na velikem odru so bile njene velike sanje. "Cressida se je spremenila. Da bi Harryja obvarovala pred neprijetnimi položaji, je sprejela delo asistentke v nekem podjetju, ki se ukvarja z odnosi z javnostmi,“ je izdal lepotičin prijatelj in dodal, da se Cressida zaveda, da si britanska kraljeva družina za Harryja želi dekleta mirnejše narave. Fotografije, na katerih napol gola skače po odru, jih zato verjetno ne bi razveselile. "Harry je vse, kar šteje, zato se je sprijaznila s cirkusom, ki obkroža njegovo družino," je še izjavil vir. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.