Magazin > VIP
23 ogledov

Za hčerkino zabavo zapravila 150 tisoč evrov

Jay-Z FameFlynet
Jay-Z in Beyoncé sta za rojstnodnevno zabavo hčerke zapravila pravo premoženje.

Blue Ivy je praznovala prvi rojstni dan. In kot se za zvezdniškega otroka spodobi, je svojo prvo svečko upihnila v velikem slogu. Ameriški mediji namreč poročajo, da sta Beyoncé in Jay-Z za rojstnodnevno zabavo svoje edinke, ki je potekala pod geslom "princeskina zabava", zapravila vrtoglavih 150 tisoč evrov. Samo za dekoracijo in rožnate vrtnice sta odštela 90 tisoč dolarjev (skoraj 67.500 evrov). Večnadstropna torta je bila v primerjavi s tem stroškom poceni. Stala je namreč "le" 2.000 dolarjev (1.500 evrov).

Vrhunec dneva pa je bilo darilo, ki ga je Blue Ivy dobila od svojih staršev – barbika, posuta z diamanti. Upamo, da bo malčica znala ceniti plastično punčko, ki je vredna 80 tisoč dolarjev (60.000 evrov), in je ne bo, takoj ko bo zmožna držati škarje, postrigla.

Daril pa ni dobivala le Blue Ivy, ampak tudi gostje, ki so si vzeli čas in se prišli poklonit mali princesi. Tudi za ta darilca naj bi slavna glasbenika odštela več tisoč dolarjev.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.