Magazin > VIP
23 ogledov

Za Iris so bile usodne superge

Iris Mulej
1/2
Facebook/Iris Mulej
Za Iris Mulej so bile med snemanjem videospota usodne superge. Manekenka je sicer v zadnjem času polno zaposlena s številnimi snemanji.

Iris Mulej je snemala videospot s skupino Ansambel Zajc, ki si ga lahko ogledate v galeriji. Med snemanjem v središču Ljubljane se ji je pripetila nezgoda, v kateri sta jo najslabše odnesla njeno zapestje in koleno. "Med snemanjem kadra sem bila skozi v petkah in se trudila, da na tlakovcih ne bi padla,“ nam je povedala Iris. Kot je dejala, ji je v petkah uspela popolna hoja, za snemanje kadra od pasu navzgor pa se je preobula v superge. "Obula sem superge, ki imajo ob strani hakeljčke in si vezalke zataknila. Še vedno pa sem morala izvesti manekensko hojo, kot da bi nosila petke. Vezalke so se mi zapletele tako, da sem imela čisto zvezane noge in sem padla,“ je vzrok za padec pojasnila Iris. 

Padec na tlakovce ni bil nič kaj prijeten, k sreči pa je padla tako, da si ni nič zlomila. "Če bi padla direktno na zapestje, bi ga verjetno zlomila,“ je dejala. Tako pa jo je pri padcu najprej skupilo koleno, nato še levi bok, ki ga sedaj krasi modrica, in rame. Na zapestju, ki je k sreči ostalo celo, ji je posnelo malo kože, modrica pa ji krasi tudi dlan.  

Dobila vlogo v hollywoodskem filmu

Iris v zadnjem času veliko snema. Kot pravi, gre predvsem za reklame. Poleg že omenjenega videospota, je za njo tudi snemanje hollywoodskega filma. Snemanje, ki je potekalo v Evropi, je opravila že pred dobrim mesecem. O njem še ne sme veliko povedati, na velika platna pa naj bi prišel avgusta prihodnje leto. "Imam zelo majhno vlogo,“ je bila za konec skromna Iris.

Komentarjev 1
  • janban 07:18 23.september 2014.

    Je padla na glavo, njej ni blo nič, sam mal je okrušla skalo:)