Magazin > VIP
78 ogledov

Za Iztoka se že grebejo

Vip angeli Ana Fetih
Iztok iz šova Gostilna išče šefa se je po ponedeljkovem vročem stolu že vrnil na delovno mesto.

Iztok je že zavihal rokave in se vrnil v službo. Njegovo delovno mesto je sicer v restavraciji Evergreen na Smledniku, a ga šefinja Dada Jerovšek rada povabi tudi v ostale restavracije Kaval Groupa. Malce zabave si je tako privoščil le v torek. "V torek smo imeli doma sprejem, tako da smo malo zažurali. Luštno je bilo," nam je zaupal Iztok, ki smo ga na predstavitvi VIP-angelov ujeli med 12 najbolj zaželenimi manekenkami letošnjega leta: "Nisem navajen, saj one mene sprašujejo, ali se lahko fotografirajo z menoj. Malo me zamotijo. Ne morem mimo, ne da bi pogledal."

Tudi sicer mu pozornosti in oboževalk ne manjka: "Uf, veliko ljudi se uzre za mano. Ko grem ven, je zelo zanimivo, saj me takoj opazijo, a si ne upajo pristopiti. Facebook je čisto ponorel, le vpišem se in že me napadajo. Hudo je, tega nisem navajen." Zdi se, da si je Iztok po ponedeljkovem porazu že opomogel, še vedno pa je nad porazom presenečen. "Bil sem presenečen glede na to, da je to kuharska oddaja in bi morala biti kuhinja tista, ki odloča," pravi in dodaja, da njegov favorit še vedno ostaja Tomaž: "Mislim, da si zmago zasluži Tomaž, ker je pokazal največ, Lidiji pa sem dal spodbudo, da Tomažu malce oteži delo v finalu. S tem smo jo hotel spodbuditi, da naredi čim boljše krožnike."

Komentarjev 7
  • maresem 19:19 12.december 2013.

    smrdiš ti in to iz ust po gnilem... pa nisem prlek.

  • maresem 19:18 12.december 2013.

    Prosim MNZ da mu dajo osebno varovanje, vsaj 3 specialce... zelo je ogrožen!

  • graff 13:17 12.december 2013.

    Johnny Smarty &Ko je pred dvema letoma, guverner Prlekije Pukšič v DZ , od Pahorja takratnega predsednika vlade, zahteval odgovor v slovenskem jeziku, mu je le ta odgovoril:,,Bojim se, da me ne boste razumeli,,Za ...prikaži več vse dodatne informacije se pozanimaj pri ambasadorki slovenščine, prleški kuharici Martini.