Magazin > VIP
0 ogledov

Za Jackovo smrt krivi zdravnika

Janet zelo pogreša svojega brata. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Janet Jackson je nedavno prvič spregovorila o dnevu, ko je umrl njen brat Michael Jackson. V intervjuju je brez dlake na jeziku razkrila, da za bratovo smrt krivi njegovega zdravnika.

Pet mesecev po smrti kralja popa je Janet Jackson javnosti zaupala, da misli in verjame, da bi bil njen brat še vedno živ, če bi Dr. Conrad Murray dobro opravil svoje delo. "On je odgovoren za Michaelovo smrt," je prepričana Janet.

 

43-letna zvezdnica, ki še vedno žaluje, je razkrila, da zelo pogreša svojega brata in še kar ne more dojeti, da ga ni več med živimi. "Tistega dne, ko je umrl, me je poklicala asistentka in mi povedala, da so brata odpeljali v bolnišnico. Vse, kar se je odvijalo, se mi je zdelo tako nerealno, skoraj neverjetno. Občutek sem imela, da sanjam."

 

Življenje gre dalje

Janet se je težko sprijaznila z bratovo smrtjo, a se kljub temu zaveda, da gre življenje dalje. "Njegovo smrt moram sprejeti in iti naprej. Drugače ne gre." Ob vsem tem pa pevka ne more mimo spominov. "Zelo sva se imela lepo skupaj. Včasih sva kar sedela in se smejala drug drugemu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.