Magazin > VIP
33 ogledov

Za Kate Middleton so se lepi časi končali

kate middleton, william Profimedias
Kraljica Elizabeta II. ženi svojega vnuka Williama naložila dodatno delo.

Konec porodniške! Kraljica Elizabeta II. od vojvodinje Cambridgea Catherine zahteva, naj se nemudoma vrne nazaj na delo. Konec koncev njeno razkošno življenje financirajo davkoplačevalci, zato ni dovolj, da se občasno pojavi ob svojemu soprogu ali se v krogu družine udeleži cerkvene maše.

Kraljica je Kate naložila celo nekaj dodatnih nalog, med drugim bo prevzela pokroviteljstvo nad dvema pomembnima javnima organizacijama. Eno bo "podedovala“ od princa Philippa – Air Cadets – drugo pa od kraljice - 'All England Lawn Tennis & Croquet Club', kar pomeni, da bo Kate kraljica teniškega prvenstva v Wimbledonu.

Kate je sicer za sloves dvora naredila zelo veliko, kljub temu pa je kritiki ne pustijo pri miru. Po njihovem mnenju bi si morala Kate za vzgled vzeti Williamovo teto Anne in svakinjo Sophie, ki se pridno udeležujeta vsake vaške prireditve in se veselo smehljata svojim podanikom, čeprav v bližini ni niti enega novinarja. Kate pa delo menda prav nič ne diši. Zlobni jeziki namigujejo, da že načrtuje tretjo nosečnost, ki bi njeno brezdelje še malo podaljšala.

Komentarjev 1
  • matermila 15:03 04.februar 2016.

    Pametna pupa,raje jaha,kot dela,če pa to plačajo davkoplačevalci,pa še toliko bolje.Sicer pa ne vem kako bi zdržala take pritiske na delu,recimo da bi bila kraljica teniškega tekmovanja.Mora biti ful naporno.