Magazin > VIP
6 ogledov

Za Katie bi se odpovedal scientologiji

Katie Holmes, Tom Cruise FameFlynet
Po več mesecih od ločitve si Tom Cruise nekdanjo ženo želi nazaj. Za to se je pripravljen odpovedati scientologiji.

Igralec Tom Cruise naj bi bil pripravljen prekiniti vse stike s scientološko cerkvijo, da bi ga nekdanja žena Katie Holmes vzela nazaj. Njun zakon se je letos po šestih letih končal, scientologija, kateri je zvest dvajset let, pa je razdrla tudi njegov prejšnji zakon z Nicole Kidman, s katero je bil poročen med leti 1990 in 2001.

"Zdaj, ko je izgubil največjo dragocenost v življenju, je ugotovil, da scientologija ni le vplivala na njegov neuspeh v karieri, temveč tudi končala ne samo en zakon, temveč kar dva," je povedal vir za People. "Ker se vedno počuti nepremagljivega in nedotakljivega, so ga Katiejini ločitveni papirji zelo prizadeli. Počutil se je kot zguba."

Pripadniki cerkve so potrdili, da ga že več mesecev ni bilo na maši. Nič več se prostovoljno ne javlja, da bi bil viden pripadnik cerkve. Viri blizu para pa še dodajajo, da naj bi ga Katie, če bo res prekinil vse stike s cerkvijo, vzela nazaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.