Magazin > VIP
21 ogledov

Za konec zakona kriv hobi

Patrick Dempsey Jillian Fink Žurnal24 main
Ženo Patricka Dempseyja naj bi motila njegova ljubezen do dirkanja.

Jillian Fink je zahtevek za ločitev od igralca Patricka Dempseyja po 15 letih zakona vložila v petek. Kot poroča Radar, Dempseyja takrat ni bilo v mestu. Bil je na dirki v Daytoni ...

In ravno ta njegova obsedenost z dirkanjem in hitrimi avtomobili naj bi bila kriva za konec ljubezni. "Jillian je prijateljem velikokrat potožila, da Patrick nima časa za otroka,“ je dejal vir in dodal, da igralec v službi preživi 15 ur dnevno, v prostem času pa se posveča dirkanju. Jillian je morala tako sama skrbeti za njune tri otroke, 13-letno Talula in 8-letna dvojčka Darbyja in Sullivana.

Jillian si je težave v bistvu nakopala sama, saj je bila ona tista, ki je Dempseyja vpisala v tečaj dirkanja. “Niti v sanjah si ni predstavljala, da se bo nad tem tako navdušil in si privoščil celo lastno dirkaško moštvo. Obžaluje, da ga je na začetku spodbujala k dirkanju,” je še izdal vir.
Jillian pa ni motilo le to, da je bila veliko sama. “Ves čas jo je skrbelo zanj. Tudi ta stres je načenjal njun zakon.”

Finkova je v ločitvenem zahtevku kot razlog navedla nepremostljive razlike, od moža pa zahteva preživnino tudi zase.

Dempsey bo moral seči globoko v žep, saj par ni imel predporočne pogodbe. Njegovo premoženje je ocenjeno na 40 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.