Magazin > VIP
3048 ogledov

Ladiko zadelo na nočnih pogajanjih

dejan ladika Stane Sršen, RTV Slovenija
Televizijski voditelj Dejan Ladika je skočil v zakonski jarem.

erika pečnik | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Ladika, ki vodi Dnevnik, je večno zvestobo obljubil nekdanji poptevejevki Eriki Pečnik. Govorico je za zurnal24.si potrdil, več pa o veselem dogodku ni želel izdati. Nova sicer piše, da sta se po poroki na poročno potovanje odpravila na Maldive.

Smo pa izvedeli, da se je njuna ljubezenska zgodba začela pred nekaj leti, in sicer na nočnih pogajanjih vlade o plačni reformi javnega sektorja. "Takrat sta se zbližala," nam je izdal vir.

V zadnjem času je v zakon skočilo kar nekaj televizijcev. Pred kratkim sta se poročila voditelja Sveta na Kanalu A Nuša Lesar in Gregor Trebušak, ki je za življensko sopotnico izbral novinarko Uršo Žgajnar. Pred dobrima dvema tednoma sta se poročila tudi novinarka 24ur Eva Kobe, ki je sedaj prevzela še možev priimek Pavlovič, in novinar 24ur Martin Tomažin.

Vsem čestitamo!

Komentarjev 2
  • Pepe007 08:10 13.avgust 2014.

    Lepo, da se tudi medijsko izpostavljeni ljudje ne odločajo za koruzništvo, temveč so sposobni pred partnerjem in pred svojimi bližnjimi izjaviti, da so se odločili drug za drugega.Vse dobro na skupni skupni poti.

  • Trovlak 19:50 12.avgust 2014.

    Kapo dol, Dejan in srečno z Eriko! Poznam vse podrobnosti kako je pripravljal ta dogodek, kakšno presenečenje je naredil za starše itd., zato vse pohvale za preprostost kljub medijski izpostavljenosti.