Magazin > VIP
42 ogledov

Za Lea se je odpovedala veliki strasti

rihanna Profimedias
Rihanno je Amorjeva puščica očitno zadela naravnost v srce. Da bi Leonardu DiCapriu pokazala, kaj mu pomeni, se je do nadaljnjega odpovedala novim tetovažam.

Ta obljuba je bila zanjo verjetno zelo težka, saj je znano, da ljubi tetovaže. Njeno seksi telo krasi več kot 20 motivov, na katere je 26-letnica izjemno ponosna. Njen novi ljubimec, 40-letni Leonardo DiCaprio, pa nad tatuji ni pretirano navdušen. "V načrtu je imela novo tetovažo, a si je zaradi Lea premislila. Obljubila mu je namreč, da se igla njenega telesa ne bo dotaknila, dokler ne bo spet zares zaljubljena. Obljubo bo držala,“ je povedal vir.

DiCaprio pevki po besedah njenega znanca predstavlja neke vrste izziv, saj ne sili vanjo. "Ni posesiven, kar ji je zelo všeč. Prepričana je, da se igra z njenim umom, kar jo še bolj privlači. Rihanna ljubi izzive in Leo je popolnoma drugačen od njenih bivših fantov. Ve, na katere gumbe mora pri njej pritiskati. Ob njem se počuti dobro.“

Če bo Leu šlo tako dobro še naprej, bo Rihanna kmalu dobila nov tatu … Lepotica ga je menda že povabila na svoj rodni Barbados.

Komentarjev 2
  • marabunta 21:19 31.januar 2015.

    še tako lepa ženska s preveč tatuji postane ogabna.....vsako pretiravanje je slabo

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:47 31.januar 2015.

    mogoče je kak tatu lep ampak da maš pa celo telo popisano z njimi je pa mal preveč.