Magazin > VIP
26 ogledov

Za ljubice zapravljal denar Kalifornijcev

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Schwarzeneggerjev nekdanji varnostnik je razkril, da je bivši kalifornijski guverner za prikrivanje ljubezenskih razmerij zapravljal davkoplačevalski denar.

Zgodba o varajočem Arnoldu Schwarzeneggerju je dobila novo poglavje. Njegov bivši varnostnik je javnosti razkril, da je Schwarzi ljubezenske afere pred svojo ženo Mario Shriver skrival s pomočjo davkoplačevalskega denarja. Varnostnik William Taylor je zgodbo zaupal National Enquirerju ter dodal, da je pripravljen prestati celo poligrafski test.

 

Pojasnil je, da je Terminator poskrbel, da so vozila, ki naj bi jih sicer uporabljal v službene namene, stalno vozila njegove ljubice v hotel. Tamkajšnji zaposleni naj bi že vrsto let vedeli, kaj se dogaja, a si niso upali o tem niti črhniti, saj naj bi jih Schwarzenegger tako ustrahoval, da si ga niso upali niti pogledati. "Jezi me, če samo pomislim na vse, kar se je dogajalo takrat," je povedal Taylor. "Njegove ženske so bile vedno stare med 18 in 25 let, plavolase in pomanjkljivo oblečene."

 

Proti 63-letnemu zvezdniku so že sprožili preiskavo, v kateri bodo ugotavljali, ali je v času, ko je bil guverner, res neupravičeno zapravljal davkoplačevalski denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.