Magazin > VIP
15 ogledov

Za ločitev kriva Courteneyjina romanca

2520_cox_arquette_fly Žurnal24 main
Do ločitve med Courteney Cox in Davidom Arquettom je prišlo že pred meseci, igralko pa naj bi zmešal soigralec.

Namigovanja, da je za ločitev Courteney Cox in Davida Arquetta kriv drug moški, so vse glasnejša. Courteney se je namreč zbližala s soigralcem serije Cougar Town, Brianom Van Holtom, a sprva zanikala, da imata razmerje.

Starša sta svoji šestletni hčerki Coco že pojasnila situacijo. Odpeljala sta jo na piknik na plažo in ji povedala, da se ne bosta ločila, temveč si le vzela nekaj časa vsak zase.

A kjer je dim, je tudi ogenj. Odločilna naj bi bila noč, ko je Courteney svojega šoferja limuzine poslala domov in noč preživela z Brianom.

Igralka se kljub napornemu snemalnemu dnevu ni vrnila domov. Ko je na snemanje pripeljala limuzina, se je namesto igralke tam pojavil Brian in šoferju sporočil, da bo Courteney ostala tam, je povedal očividec. Igralca sta se umaknila v njeno razkošno hiško.

Svojo najboljšo prijateljico Courteney pa podpira Jennifer Aniston, ki je za težave v njunem zakonu vedela že dlje časa. Upa, da se bosta pobotala in ostala skupaj.

David povedal svojo zgodbo
Jezni mož David je v torek poklical v radijsko oddajo Howarda Sterna in razkril podrobnosti ločitve. Povedal je, da nista bila intimna že več mesecev, ločila pa sta se junija, takoj po praznovanju njune enajste obletnice. Ona mu je zabrusila, da ima "dovolj tega, da je njegova mati", je razkril vir. Prav tako je David priznal, da je vedel, da se med Courteney in Brianom nekaj plete. Upal je, da se bosta pogovorila in zbližala.

David je še priznal, da je spal z natakarico Jasmine Waltz, a šele po ločitvi. "Z njo sem spal enkrat, mogoče dvakrat, po seksu pa sem se počutil zelo možato," je še razkril.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.