Magazin > VIP
37 ogledov

Za Manco ponujal 80 kamel

manca špik Facebook
Manca Špik bo odpotovala v Dubaj. Ko ga je nazadnje obiskala, je bila nekemu šejku očitno zelo všeč.

"Ko sem bila zadnjič v Dubaju je nek šejk ponujal kar 80 kamel zame! Od takrat je minilo že precej let. A mislite, da jih bo tokrat kdo ponudil... manj ali več?“ je naša lepotička vprašala svoje Facebook prijatelji.

Oglasili so se predvsem njeni moški oboževalci. "Vsem šejkom na znanje - ni šans,“ je napisal Anton, Andrej se je z njim strinjal: "Manca,tudi če ponudijo 1ooo kamel mi te NEEEE DAAAMMOOOO!!!!!!“  "Ne se hecat z takimi. Pridi nazaj,“ je zaskrbelo Ivana, Aleš pa ji je svetoval, naj lase pobarva na črno in bo pred šejki imela mir.

Manca, ki se je ob njihovih komentarjih zabavala, je svoje oboževalce pomirila. "Hvala vsem za prisrčne komentarje! Šalo na stran... tam dol med temi šejki je res šovininistični svet. Npr. ko smo pridobivali vizo so moški člani odprave morali vse živo pisati, npr. ime očeta, zakaj potujejo, kje bodo... skoraj da bi morali navesti še številko noge... No ko pa so ti šejki prišli do mene, pa je zadoščalo, samo da me je nekdo v vizo vpisal kot "wife". Lastnina. Zanima jih samo komu pripadaš in nič več... Groza!“

Želimo ji lep dopust!

Komentarjev 7
  • svašta 18:12 13.januar 2014.

    hm...jaz sem rjavolaska pa so u Egiptu ponujali 100 kamel...

  • Mrcina 09:08 13.januar 2014.

    Nič čudnega. Saj za vsako blondinko ponujajo toliko ali pa še več kamel :).

  • krtmen1 22:43 12.januar 2014.

    Pa naj si da čepico na glavo, da bo šejk vedel, katera je nova kamela.