Magazin > VIP
37 ogledov

Za misico usodna glavna nagrada

Catherine Cando Cornejo youtube.com
Catherine Cando Cornejo je umrla med liposukcijo.

19-letna Catherine Cando Cornejo je v Ekvadorju zmagala na lepotnem tekmovanju 'Queen of Duran' in za glavno nagrado prejela avto, tablični računalnik in lepotno operacijo. Organizatorji tekmovanja sicer poudarjajo, da je od njih dobila le avto in računalnik, kupon za lepotno operacijo pa ji je podaril lepotni kirurg, ki je sedel v komisiji.

V bolnišnico so jo sprejeli v soboto ob 8.23, deset ur pozneje so njeno družino obvestili, da je umrla med liposukcijo trebuha. Užaloščena družina predvideva, da je za smrt 19-letnice kriva zdravniška malomarnost. Lepotica je umrla zaradi možganskega otekanja, je povedal odvetnik Carlos Reyes, ki zastopa lepotičino družino. "Odvetnik bolnišnice trdi, da je umrla zaradi zastoja srca, a kopija obdukcijskega poročila razkriva, da je bilo zanjo usodno otekanje možganov. Ta je verjetno nastala zaradi težav, povezanih z anestezijo,“ je dejal Reyes.

Brat pokojne lepotne kraljice pa je povedal, da si Catherine operacije sploh ni želela. Zdravnik naj bi jo večkrat poklical in jo prepričeval, naj pride v bolnišnico. "Operacijo je želela nekomu podariti. V poseg je pristala le zato, da bi imela pred zdravnikom mir,“ je povedal Daniel Zavala Cornejo.
Primer je pod drobnogled vzela policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.