Magazin > VIP
4147 ogledov

Za mladega zvezdnika usoden obisk pri zobozdravniku

Evan Ellingson Profimedia
Evan Ellingson je umrl v začetku meseca. Sedaj je znano, kaj je bilo zanj usodno.

Kot otrok je zaigral ob Kieferju Sutherlandu in Cameron Diaz. Pred njim je bila bleščeča kariera, a Evan Ellingson je na žalost dočakal le 35 let. Petega novembra so ga mrtvega našli v spalnici, njegova sestra je sedaj razkrila, da je bil zanj usoden prevelik odmerek opioida fentanil. Njegovo smrt so označili za nesrečo. 

Njegova zgodba je še posebej tragična, ker se je igralec, ki se je dolgo boril z odvisnostjo, pred tremi leti uspešno rešil iz začaranega kroga drog, po obisku pri zobozdravniku, kjer so mu za bolečine predpisali zdravilo, ki je vsebovalo opioid, pa je spet zapadel v zasvojenost. Njegov oče je za medij povedal, da je bila njegova smrt za družino velik šok, saj se je Evan v zadnjem času počutil mnoge bolje. 

"Naša družina je zaradi nenadne smrti našega ljubljenega sina, brata, strica in prijatelja Evana strta. Evan je bil eden najbolj skrbnih posameznikov, ki je ljubil Jezusa z vsem srcem. Bil je sladkega, otroškega duha in z nasmehom, s katerim je lahko osvetlil sobo. Vedno je mislil na druge in želel s svojimi težavami z zasvojenostjo pomagati drugim najti upanje," je njegova družina zapisala v izjavi za javnost. 

Ellingson, ki je za seboj pustil hčerko, rojeno leta 2008, je bil znan predvsem iz serij CSI: Miami in 24.

Komentarjev 1
  • Orto 11:49 30.november 2023.

    Naš pa ni tak, pa tako v redu je bil, pa vedno je pozdravil in živali je imel rad.... res ni nič kriv, zobozdravnik ga je spravil na drogo............pa saj ne veš kdo je tu nor