Magazin > VIP
43 ogledov

"Za moj odhod je verjetno kriv Cetinski"

Kdo bo nasledil rdečelaso pevko, naj bi z RTL Televizije sporočili konec tedna. Žurnal24 main
Anđa Marić predvideva, da je kot sodnica iz šova Hrvatska traži zvijezdu izstopila zaradi Tonyja Cetinskega.

"Ja, res je, letos ne sedim več med žirijo v šovu Hrvatska traži zvijezdu," je namigovanja, da so na hrvaški RTL Televiziji ostali brez nje, potrdila Anđa Marić

Rdečelasa pevka ne skriva, da ji je žal, ker v tej sezoni ne bo mogla pomagati pri izbiri mladih glasbenih talentov. Trdi, da ji še vedno ni nihče pojasnil, zakaj v novi sezoni šova ne sedi na sodniškem stolčku. "Z ljudmi z RTL Televizije sem lepo sodelovala, na koncu sezone Hrvatska traži zvijezdu so mi rekli, da so zelo zadovoljni z mojo udeležbo. Zato sem tudi mislila, da se bomo znova srečali to sezono, a sem med gledanjem televizije ugotovila, da so priprave začeli brez mene in očitno je, da bodo tudi tako nadaljevali," je povedala Anđa.

"Zakaj je tako, lahko le ugibamo. Predvidevam, da je za moj odhod kriv Tony Cetinski, s katerim se, kot se je videlo na televiziji, nisem prav najbolje ujela. Če imam prav, lahko Tonyju zaželim le veliko sreče in uspeha v prihodnje. Konec koncev je velika zvezda, jaz pa sem samo navadna Anđa Marić. Ni pomembno, kako se počutim jaz, pomembno je, da je Tony dobro."

Cetinski brez komentarja
Cetinski o njenem odhodu, kot pravi, ne ve ničesar. "Nimam pojma, zakaj Anđa Marić ni več v žiriji. Mislim, da bi ona morala to vedeti bolje od mene. Če pa ji kaj ni jasno, naj se obrne na organizatorja RTL Televizije, morda ji lahko oni pojasnijo, zakaj je niso najeli," je prek svoje soproge in menedžerke Ivane Nobilo komentiral Anđine trditve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.