Magazin > VIP
264 ogledov

Za našo zvezdnico trije splavi in rak

Tamara Sobotič Ana Gregorič
Tamara Subotić iz šova Big Brother je pri svojih rosnih 26. prestala že veliko zdravstvenih težav.

Tamara si je z bivšim partnerjem močno želela otroka, a je doživela le razočaranja. Kar tri spontane splave v tretjem mesecu nosečnosti, noseča pa je bila celo z dvojčki. Po vseh razočaranjih, pa je sledil še en šok, zdravniki so namreč odkrili, kaj je razlog za Tamarine spontane splave.

Svetlolaska je namreč zbolela za rakom na materničnem vratu in prestala operacijo, s katero so ji skrajšali maternični vrat in ji rešili življenje. "Vedela sem, da nekaj ni v redu, a me ginekolog ni poslušal. Takrat sem si zelo želela otroka, še vedno si ga, le še pravega partnerja moram čim prej najti. Z bivšim sva se sicer razšla, a vem, mda mi ne bi bilo žal, če bi takrat dobila otroka. Otrok je otrok in ti ostane za celo življenje," pravi optimistična svetlolaska, ki komaj čaka, da se ustali.

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 13:42 06.julij 2016.

    Predvsem pa se že po naslovu vidi, da Žurnalovci ne ločijo med zvezdniki in ekshibicionisti, Dečvi sicer želim vse dobro in obilo zdravja, ni pa to nobena zvezdnica. Ostalo je napisal že predhodnik

  • mojglas 10:45 06.julij 2016.

    Joj kako lahko iz muhe naredite slona, lahko bi ta članek naredili bolj poučno, da se dejansko ve zakaj gre. Verjamem, da so to hude zgodbe o izgubi otroka, sploh tako zaporedoma in tako mlada, to glede raka je pa ...prikaži več povsem napihovanje vsega skupaj. Če bi dejansko imela raka bi ji lahko odstranili rodila. Ker pa so prej odkrili, pa dejansko gre za poseg - konizacijo (skrajšanje materničnega vratu, da izrežejo predrakave celice), katera se opravi v lokalni anesteziji. Gre pa to za dandanes že za rutinski poseg. Je pa seveda fajn, da ti to prej odkrijejo, dokler še ni prepozno. Tako da ženske hodite na preglede! Sama sem mlajša in sem to že tudi dala skoz in ni bav bav.