Magazin > VIP
0 ogledov

Za nesrečo krivo Beckhamovo divjanje?

Divjal po avtocesti. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
David Beckham, ki je bil pred nekaj tedni vpleten v prometno nesrečo, naj bi po besedah klicateljev na številko za nujne primere pred tem divjal in vozil skrajno nepremišljeno.

David Beckham, ki je bil na začetku maja vpleten v prometno nesrečo na losangeleški avtocesti, naj bi po navedbah drugih voznikov pred tem divjal po cesti ter vozil zelo nepremišljeno. V javnosti sta se namreč znašla posnetka dveh klicev voznikov na številko za nujne primere, ki trdita, da je bila nogometaševa vožnja neprilagojena.

Prvi voznik, ki naj bi kar nekaj časa vozil za nogometaševim črnim cadillacom, je povedal, da je Beckham vozil "nepremišljeno" ter da je "divjal", preden se je zaletel. Druga voznica je prav tako zatrdila, da je "vsekakor divjal", ob tem pa tudi "prekršil par prometnih zakonov".

Beckham zaradi nesreče ni bil ne aretiran ne obtožen. Njegov tiskovni predstavnik je povedal: "Nesreče, kolikor nesrečne so, Davidu niso izrekli nikakršnih kršitev na kraju dogodka."

Spomnimo, David je na eni izmed najprometnejših avtocest v Los Angelesu trčil v vozilo pred seboj, v avtu ob njem pa je bil tudi njegov sin Brooklyn. Voznik drugega avtomobila je zaradi manjših bolečin poiskal pomoč v bolnišnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.