Magazin > VIP
41 ogledov

Za njimi vpijejo: "Ti, ti, ti moja rožica"

Ansambel Modrijani mediaspeed
Oboževalcem ansambla Modrijani se je skladba Ti moja rožica močno usidrala v spomin.

Poznate trenutno eno najbolj priljubljenih narodnozabavnih skladb Ti moja rožica ansambla Modrijani? Modrijani med narodno zabavnim občinstvom namreč veljajo za prave rock'n'roll zvezde, pevec Blaž Švab pa nam je pred kratkim celo izdal, da je njihov rožnati hit tako popularen, da ga na cesti sploh več ne pokličejo po imenu, temveč za njim vpijejo refren priljubljene skladbe: "Ti, ti, ti, ti, ti … moja rožica." Ah ja, težko je biti slovenski soul zvezdnik, kot Modrijanom rad reče Jan Plestenjak.

Komentarjev 2
  • leonardo 13:56 07.april 2013.

    Ja, všeč so mi Modrijani. Ampak ne razumem, da ob tolikih komadih, kot jih imajo izberejo za najboljši hit Ti,ti,ti.... ne vem, Blaž se predira, da mu bodo pljuča počila, znoji se kot najbolj upehan konj in nič kaj prijetna ...prikaži več ni ta rožica za uho. Saj pravm, tako smo si pač ljudje različni, kajne?

  • 1111 13:07 07.april 2013.

    ...v tujini s takim hitom, bi bili do konca lajfa preskrbljeni...nisem pristaš narodne, ampak, fantje so profesionalci in dobri glasbeniki, ki znajo veselje do glasbe dodatno oplemenitit! SREČNO MODRIJANI!