Magazin > VIP
9 ogledov

Za nobeno ceno noče delati z Lopezovo

P. Diddy Jennifer Lopez Reuters
Kot kaže ima nekdanji parček P. Diddy in Jennifer Lopez še vedno napet odnos, saj naj bi raper zavrnil sodelovanje z Ameriški idolom, ker z njimi sodeluje tudi njegova bivša.

Slavnemu raperju P. Diddyju so ustvarjalci šova Ameriški idol pred kratkim ponudili lepo vsoto, če bi se pridružil njihovi ekipi, a jih je zavrnil. Ameriški mediji poročajo, da je to storil zato, ker noče delati s svojim bivšim dekletom Jennifer Lopez in svojim nekdanjim menedžerjem Bennyjem Medino, ki je hkrati tudi Jenniferin zastopnik.

Kot je za ameriško revijo UsMagazine izdal vir, so stvari med Diddyjem in Lopezovo, ki sta bila par tri leta, še vedno napete. Zvezdnik naj bi ustvarjalcem celo rekel "ona ali jaz". A ker se je Jennifer z njimi dogovorila že prej, poleg tega pa je pri šovu kot sodnica sodelovala že dvakrat, so se odločili za slednjo. Mediji ob tem še poročajo, da se je Jennifer tudi tokrat dogovorila za vrtoglavo plačo; podpisala je pogodbo za 15 milijonov dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.